Met dank aan onze sponsoren:

AT Osborne

Urban Matters,

   People Matter

 

De inrichting van de leefomgeving is van invloed op het welzijn van de mens. Bij AT Osborne dragen we hier sinds 1967 aan bij met duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken.


De Heus

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie.


Rigter Makelaars O.G.

Succes is geen toeval. Dat geldt ook voor de verkoop of verhuur van uw woning. Vanuit deze overtuiging

hebben wij geïnvesteerd in alle aspecten die van invloed kunnen zijn op een optimale opbrengst, uw opbrengst! Een hecht team waar een persoonlijke benadering voorop staat!


Zwanikken Loodgieters- en Installatiebedrijf

Ed Zwanikken van gelijknamige Loodgieters- en Installatiebedrijf heeft geheel 'om niet' de zinken dakgoten voor de kapschuur geleverd en aangebracht.Natuurwinkel De Smaak van Echt

Natuurwinkel De Smaak van Echt steunt de Stichting Vrienden van de Rusthoekweide door via flyers promotie te maken in de winkel. Ook de inhoud van het 'spaarvarkentje' op de balie wordt regelmatig voor ons goede doel bestemd.

Inmiddels hebben we zo al een aardig bedrag uitgekeerd gekregen.

Toos en collega's, plus natuurlijk de klanten van de natuurwinkel, heel erg bedankt!