Met dank aan onze sponsoren:

Vanaf 2019 tot heden ...

AT Osborne

Urban Matters,

   People Matter

 

De inrichting van de leefomgeving is van invloed op het welzijn van de mens. Bij AT Osborne dragen we hier sinds 1967 aan bij met duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken.


De Heus

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie.


Vanaf 2019 tot 2023.

Rigter Makelaars O.G.

Succes is geen toeval. Dat geldt ook voor de verkoop of verhuur van uw woning. Vanuit deze overtuiging

hebben wij geïnvesteerd in alle aspecten die van invloed kunnen zijn op een optimale opbrengst, uw opbrengst! Een hecht team waar een persoonlijke benadering voorop staat!


Oktober 2023 plaatsing bestrating kapschuur.

Bouw- en aannemingsbedrijf  Rijkeboer bv.

Firma Rijkeboer heeft financieel 'steentje bijgedragen' aan realisatie van verharding bij kapschuur.


November 2019 plaatsing dakgoten.

Zwanikken Loodgieters- en Installatiebedrijf

Ed Zwanikken van gelijknamige Loodgieters- en Installatiebedrijf heeft geheel 'om niet' de zinken dakgoten voor de kapschuur geleverd en aangebracht.Vanaf de oprichting van de stichting heeft De Smaak van Echt 2 jaar lang hun spaarvarkentje gedoneerd.

Natuurwinkel De Smaak van Echt

Natuurwinkel De Smaak van Echt steunt de Stichting Vrienden van de Rusthoekweide door via flyers promotie te maken in de winkel. Ook de inhoud van het 'spaarvarkentje' op de balie wordt regelmatig voor ons goede doel bestemd.

Inmiddels hebben we zo al een aardig bedrag uitgekeerd gekregen.

Toos en collega's, plus natuurlijk de klanten van de natuurwinkel, heel erg bedankt!