Steun ons

De Stichting Vrienden van de Rusthoekweide ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van uw bijdrage.

Er zijn verschillende manieren om de stichting financieel te steunen. Structureel door Vriend van de Rusthoekweide te worden of door sponsoring met uw bedrijf. Maar we zijn ook blij met iedere eenmalige donatie. Ook kunt u door middel van een legaat een bedrag aan de stichting nalaten. 

 

De Rusthoekweide heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Donateurs aan een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Lees meer over fiscale voordelen en belastingvrij schenken op de site van de belastingdienst.
 

Uw donatie wordt gebruikt om de weide met haar bewoners te kunnen blijven exploiteren. Er is geld nodig voor enerzijds het onderhoud van de weide, inclusief een goed onderkomen, de omheining, de waterpomp, elektra en anderzijds voor de verzorging van de dieren: het voer, hooi en stro plus kosten van de dierenarts.

 

Alle bijdragen, groot en klein komen volledig ten goede aan het werk van de stichting.

 

Zie hieronder de mogelijkheden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken of vul het aanmeldingsformulier onderaan de pagina in.

 

Word Vriend

Om Vriend te worden betaalt u een bedrag van minimaal €250,-- per jaar. Meer mag natuurlijk ook. Hiermee ondersteunt u structureel de verzorging en het welzijn van de dieren. Maar bovenal houden we met uw bijdrage een uniek stukje dorpsgezicht van Baarn in stand.

Word Sponsor

Als sponsor zijn er diverse mogelijkheden. Zie voor voorbeelden onze sponsorpagina. Graag bespreken we ook met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Word Donateur

Elke donatie, groot of klein is welkom. Makkelijkst is overmaking via ons rekeningnummer.

Of laat na

Wilt u nalaten aan de stichting? Dat kan door middel van een legaat. U heeft dan een testament nodig, deze maakt u bij de notaris. De notaris kan u alles vertellen over het opnemen van een legaat in uw testament.

De stichting Vrienden van de Rusthoekweide is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarom vrijgesteld van erfbelasting. Dit betekent dat uw nalatenschap volledig ten goede komt aan de stichting.

 

Op de pagina ANBI & Privacy leest u meer over de ANBI status.

 

Rekeningnummer

NL14INGB 0007 8464 86 t.n.v. Stichting Vrienden van de Rusthoekweide

Ja, ik wil de Stichting Vrienden van de Rusthoekweide steunen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.